ANALYS – Pittsburgh bränner inte det här

NHL

STANLEY CUP

Ottawa – Pittsburgh, 02:00

Ett lag, Anaheim, fick åka på semester redan natten till tisdagen och natten till onsdagen pekar det mesta på att nästa lag får ta fram solglasögonen och badtofflorna. Ottawa är visserligen kvar i matchserien mot Pittsburgh och har fördel av hemmaplan men utifrån det vi såg av det förra mötet känns det som om Pittsburgh kommer att säkra finalbiljetten redan natten till onsdag svensk tid.

Lägg därtill att Pittsburgh har en räddningsplanka i form av en hemmamatch i nästa omgång, natten till fredag, ifall Ottawa skulle vinna nattens match. Men Pittsburgh lär nog göra allt som står i lagets makt för att säkra finalplatsen redan i nattens match och därmed få nästan lika lång förberedelsetid som Nashville nu får inför finalen.

Det senaste mötet mellan Pittsburgh och Ottawa blev till slut en ren formalitet. Pittsburgh var allt för tungt och Ottawa såg riktigt tröttkört ut och 7-0 var faktiskt något i underkant, då hemmalaget hade bud på ytterligare ett par mål. Nu kan säkert Ottawa med hjälp av hemmaplan hänga med i ett par perioder men risken är överhängande även nu att laget blirt tröttkört.

Vi tror därför på ny Pittsburgh-seger efter full tid till oddset 2.15 hos NordicBet.com.

NordicBet erbjuder upp till 1000 kr i välkomstbonus till dig som registrerar nytt konto HÄR