ANALYS – Nu måste Nashville ta chansen

NHL

STANLEY CUP
Final 3, bäst av 7, 02:00

0-2 i matcher är ställningen när matchserien i Stanley Cup-finalen nu vänt till Nashville för två matcher. Och det är lite ”nu eller aldrig” som gäller för Nashville om laget ska vara kvar i matchserien mot Pittsburgh.

Nashville var det bättre laget i den första matchen men förlorade då med 3-5. I den andra matchen bjöd Pittsburgh upp bättre och tog då en rättvis seger. Precis som i det första mötet var Nashvilles målvakt Pekka Rinne något darrig.
Men i nattens match gäller det att han är lika skärpt som tidigare under säsongen och i slutspelet. Vinner Pittsburgh också det tredje mötet mellan lagen blir det en enorm uppförsbacke att kliva upp för, för Nashville och det är tveksamt om laget klarar av att vinna fyra raka matcher, vilket då är ett måste. Men en seger i nattens match och med tanke på att nästa också är på hemmaplan skulle öppna upp matchserien rejält.

Inför hemmapubliken vill Nashville garanterat visa att laget vill vara kvar i finalspelet och därför känns det logiskt att spela på seger för Nashville till oddset 2.25 hos NordicBet.

NordicBet erbjuder upp till 1000 kr i välkomstbonus till dig som registrerar nytt konto HÄR