Äntligen dags för premiär – Färjestad inleder med seger

SHL

SHL

Färjestad – Linköping, nedsläpp 15:15

Så har den då äntligen kommit – stunden vi har väntat på så länge. Säsongspremiären i SHL. Och det är ett bra och intressant möte på menyn redan första eftermiddagen.
Färjestad mot Linköping, där båda lagen har någon sorts SM-guldambitioner.

Färjestad har en inställning om att alltid vara med och slåss om SM-guldet. Men de senaste säsongerna har värmlänningarna haft det kämpigt i den kampen. Linköping jagar samtidigt sitt första SM-guld men det tar oftast slut i kvartsfinalen eller i semifinalen. Men det är ett lag som alltid satsar hårt vad gäller spelartruppen på att få in bra och dugliga spelare och till denna säsong har klubben exempelvis värvat tidigare SM-guldmålvakten från just Färjestad, Jonas Gustavsson.  Men även på spelarsidan har det tillkommit namn som Tony Mårtensson och Derek Roy.

Men hemmalaget Färjestad har gjort en utrensning på dem flesta posterna. Ny tränare i Johan Pennerborn och flera nya spelare med Dick Axelsson i spetsen. Tappen av Joel Eriksson Ek, Magnus Nygren och Jonas Holös är förstås tunga tapp att bära.

Färjestad har en hel del att leva upp till, inte minst på hemmaplan men det vore nog bäst för ”husfridens skull” om laget tog hem segern mot Linköping i premiären och när NordicBet bjuder på det fina oddset 2.35 på hemmaseger har vi svårt att motstå frestelsen.

Klicka här och Få upp till 1000 kronor i insättningsbonus hos NordicBet.com