ANALYS – Hemmapubliken faktor för Dif

SHL

SHL

Djurgården – Malmö, Nedsläpp 19:00

Hemmapremiär för Djurgården och i Hovet brukar laget kunna ”prata” med alla lag. Nu är det dessutom premiär och då vill laget säkert prestera bra inför hemmapubliken. Malmö brukar dock spela bra mot Djurgården men när lagen möttes i Hovet i våras blev det klar Djurgårdsseger med 4-0.

Djurgården har stärkt upp laget, inte minst på målvaktssidan, där Joacim Eriksson är en klar förstärkning jämfört med Mikael Tellqvist som inte alls hade någon bra avslutningssäsong hos Djurgården. Det som är lagets akilleshäl är dock målskyttet. Laget har ingen utpräglad målgörare och det var mest det som låg laget i fatet i premiären mot HV 71.
Nye backen Tom Nilsson saknades i den matchen och gör han detsamma mot Malmö är det förstås ett tungt avbräck ännu en gång.

Men det var det här med publiken i Hovet. Spelare i lag som har mött Djurgården har sagt att det är som att möta en sjätte spelare och är det något som djurgårdspubliken kan så är det att hjälpa fram sitt lag.

Tränaren Robert Ohlsson fick ett rejält utbrott på sina spelare i den tredje perioden senast och då ryckte laget upp sig, så nog finns där kapaciteten, det gäller bara att plocka fram den vid rätt tillfälle.
Gästande Malmö vann med 5-0 mot Rögle och det finns en risk att skåningarna nu blir lite väl styva i korken och övermodiga och det har laget verkligen inte råd med mot Djurgården.

Nordicbet bjuder på oddset 2.50Djurgårdsseger och det är ett odds vi gillar.

Klicka här och Få upp till 1000 kronor i insättningsbonus hos NordicBet.com