ANALYS – Leksand fortsätter ta poäng

HOCKEYALLSVENSKAN

Leksand – Pantern, Nedsläpp 19:00

Sedan Leif Carlssons intåg hos Leksand har klubben lyft från en bottenplacering till att inte vara många poäng ifrån en topp två-plats som innebär Hockeyallsvensk final och kval till SHL. På fredagskvällen möter laget Pantern och vi kan förvänta oss en ny fin insats av Leksand.

Masarna har radat upp segrar efter att Leif Carlsson tog över tränarskapet efter Markus Åkerblom och även om Pantern har spelat bra och skrällt mot många lag känns Leksand numret för stort för tillfället. Nyligen visade också Leksand sin styrka när laget vände 0-2 till seger med 4-2 mot Modo. Även om laget kommer i underläge finns styrkan att komma tillbaka och vända på det svåra läget.

Pantern från Malmö har gått betydligt bättre i Hockeyallsvenskan än vad många förväntat sig denna säsong men på sistone verkar formen vara på väg nedåt och ”bara” seger med 4-3 efter förlängning mot jumbon BIK Karlskoga senast indikerar att dagsformen är på väg nedåt. Leksand vann med 7-2 borta mot Vita Hästen, vilket inte så lite vittnar om lagets form och slagstyrka för tillfället.

NordicBet ger fina oddset 1.79 på Leksand som vinnare och det tar vi rakt av.

Klicka här och Få upp till 1000 kronor i insättningsbonus hos NordicBet.com