ANALYS – Fint odds på att Björklöven tar fjärde raka

HOCKEYALLSVENSKAN

Södertälje – Björklöven, nedsläpp 19:00

Södertälje kämpar för att ta sig till playoff. Björklöven är på säker playoff-mark och kan till och med blanda sig i toppstriden om laget vinner här, samtidigt som AIK och Leksand förlorar sina matcher i omgången.

Björklöven hade en down-period i december men har nu i januari ryckt upp sig rejält och längst bak har målvakten Adam Werner som har storspelat den senaste tiden. Björklöven reser ned till Scaniarinken med tre raka segrar i ryggen. Umeålaget får dessutom tillbaka Filip Riska och Jacob Stenqvist, skriver klubben på sin egen hemsida. På frånvarolistan är alltjämt Cody Murphy, Alex Hutchings, Jonas Emmerdahl och Isak Stenlund-Ädelgran. Med den sistnämnda kvartetten borta har ändå laget vunnit matcher på ett starkt sätt den senaste tiden och det gör att laget också kan ta en seger borta mot Södertälje.

Hemmalaget är nämligen ojämnt och har blandat bra matcher med mindre bra matcher på sistone. Förlust mot jumbon Karlskoga exempelvis men också seger mot Leksand med 3-0. Södertälje har tillgång till samma lag som mot Tingsryd senast (förlust 1-5). Dock är det frågetecken för Ludwig Blomstrand som varit sjuk och som testar på matchvärmningen om han kan spela.

Oddset på en bortaseger för Björklöven hos NordicBet.com lockar osshittar ett fint odds på 2.45 lockar oss rejält.

Klicka här och Få upp till 1000 kronor i insättningsbonus hos NordicBet.com