ANALYS – Vi går emot formlaget

SHL

SHL

TIMRÅ IK – LULEÅ HOCKEY, Nedsläpp 19:00

Luleå har visat bra form under nästa hela oktober. Laget har bara två förluster på åtta matcher, varav en av förlusterna kom till i sudden death. Trots det tror vi att laget får det kämpigt på tisdagskvällen när laget möter Timrå.

Timrå har inte alls lika fin form men är det någonstans laget ska ta sina poäng är det på hemmaplan i NHK-Arena, där laget är obesegrat denna säsong.
Laget lever mycket på sin strålande målvakt Nicklas Svedberg och det gäller att han levererar på samma fina sätt mot Luleå som han har gjort tidigare under säsongen föra att Timrå ska ha en chans att vinna matchen.

Mittmedia i Sundsvall rappporterar om ett par förändringar i hemmalaget. Ludving Rensfeldt står över matchen efter den hjärnskakning han ådrog sig i lagets match i lördags. Dessutom har Mattias Guter lämnat laget och skrivit på just för Luleå men lagen har kommit överens om att han inte spelar denna afton.

Luleå väntas inte göra några större förändringar i det lag som den senaste tiden har kommit igång ordentligt. Främst är det försvarsspelet som har tätats och som har legat bakom segrarna. Då har det samtidigt räckt med 2-3-mål framåt för att vinna matcherna. Gör dock Timrå ett par mål direkt kommer norrbottningarna att hamna under hård press. Sviter är dessutom till för att brytas och vi tror att det är Luleås svit av poäng i fem raka matcher som bryts före Timrås svit på hemmaplan av matcher utan förlust.

Vi hittar fina oddset 3.10 hos Betsson och det hugger vi direkt.